Veelgestelde vragen

Waarom Mijn Re-integratieplan?


Nog meer? Er komt al zoveel op me af
!
Er komt heel veel op je af als je ziek bent. Je voelt je niet fit, er moeten zaken geregeld worden, artsen geraadpleegd en er zijn verplichtingen die je na moet komen. Ook re-integratie is niet vrijblijvend. Niet voor de wet, maar vooral niet voor jouw toekomst. Aan de slag gaan met Mijn Re-integratieplan kan dan gek genoeg meer rust geven, doordat je zelf weer grip krijgt en het je helpt om de afspraken te maken en stappen te zetten die jij nodig hebt.

Jouw persoonlijke plan in jouw tempo
Jij bent degene die het meest weet over jouw situatie. Het is dus heel belangrijk om jouw kennis en ervaringen in brengen, zodat de stappen genomen kunnen worden die jij nodig hebt.
Door de werkwijze van Mijn Re-integratieplan kan je dit stukje bij beetje doen. Je kunt inloggen als jij voldoende energie hebt op een moment dat jou uitkomt, en werken zolang als voor jou verantwoord is. Stapsgewijs kun je zo de informatie verzamelen die jij nodig hebt, of je voorbereiden op de stappen die je gaat nemen.
In de bibliotheek vind je invulschema's en afvinklijstjes die je daarbij kunnen helpen. Via het digitale notitieblok kan je aantekeningen voor jezelf maken. Waar je was gebleven, wat je wilt onthouden, welke informatie je uit wilt printen voor een gesprek, etc. Dat biedt je ruimte om met Mijn Re-integratieplan jouw persoonlijke plan te maken.

Alles in Mijn Re-integratieplan is erop gericht om jou te ondersteunen. Zodat jij grip krijgt en de stappen kan nemen die bij jou passen.
Het gaat immers om jouw toekomst!